Majoitus ja juhlatilat


Kievari on kunnostettu vanhaa kunnioittaen. Hurmaavat yksityiskohdat tekevät Kievarista viehättävän lomapaikan. Juhlatilat sopivat niin yksityistilaisuuksiin kuin hieman suurempiin juhliin ja kokoustiloiksi. Kesällä juhlat ja häät voi järjestää pihapiirissä ja tanssit navetassa...        ja saarelta vuokrattavissa olevat juhlateltat takaavat juhlaväen kuivana pysymisen sateen sattuessa.

Yleistä majoituksesta kievarilla

Majoitukseen kirjautuminen klo 14-18. Luovutus klo 12 mennessä. Aittamajoittujien peseytyminen ulkosaunalla ja päärakennuksen ollessa suljettu käytössä ekotoiletti.

Aittamajoittujien käytössä on saunakamarissa jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja mikro. Vesipisteitä löytyy ulkoa kaksi, saunalta ja päärakennuksen etuterassilta.

Päärakennus

4 yksilöllistä kahden hengen huonetta, jossa jokaisessa on oma maalaistunnelmansa. Huoneiden yhteydessä on yhteiskäytössä kotoinen oleskeluhuone ja suihku/WC.

Kolme huoneista sekä olohuone ja suihku/wc ovat toisessa kerroksessa. Yksi majoitushuone ja wc on alakerrassa. Yläkerran olohuoneesta löytyy majoittujien käyttöön jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja mikro.

Talliaitta 1 ja 2

Pieni kahden hengen huone ja isompi 5-6 henkilön nukkumaparvellinen huone. Sähköt

Vaateaitta

Kahdessa tasossa oleva vanha aitta jossa nukkumatilaa 7:lle

Eikan liiteri

Iso yhtenäinen makuusali toisessa kerroksessa, jossa tilaa jopa 10 yöpyjälle.

Hetekkahotelli

Iso, yhtenäinen lato jossa tilaa 8 yöpyjälle.

Teltta ja asuntoauto/vaunu

Laajalla piha-alueellamme voit telttailla rauhassa ja asuntoautolle/vaunulle löytyy sähköt jos tarvitsee.

Muut tilat

Navetta

Vanha hirsirunkoinen navetta on kunnostettu avaraksi kokous-, koulutus- ja juhlatilaksi. Sisään mahtuu noin 80 henkilöä.

Ulkosauna

Kievarin pihasaunassa nautit perinteisen ulkosaunan löylyistä, eli ei suihkua. Vilvoitella voit isolla terassilla, kylpytynnyri lämpenee tilauksesta.

Kirpputori

Kesäsin kievarilla toimii kirpputori josta voit tehdä mukavia löytöjä.

juhlatilat

kievari

majoitus